Nejnovější recenze ze sekce Jízdní kola
- Neshledávám
- Vrže to,
- skřípe to,
- tlumiče nic moc,
- brzdy podpůrměrné
Kolo mám 3. rokem a už bych nekoupil. Jedná se doslova o předražený sh*t. Vrže to, skřípe to, tlumiče nic moc, brzdy podpůrměrné..obyč kola z Decathlonu by se tomu lehce vyrovnali. Kupoval jsem za 43.000,-Kč. Nenechte se napálit jako já že čim větší cena, tim kvalitnější výrobek, fakt to zde neplatí.
Kolo mám teprve pár dní, ale ergonomicky zcela ideální na mojí výšku 182 (velikost kola L). Řazení, brzy, vše funguje bez problémů jak má. Celkově tichý chod řazení, kotoučové brzdy zcela dodatečné.
výhoda
Přídavná kolečka při nerovnosti povrchu kolo zabrzdí.Měly by být nazvednutý.Dříve to tak bylo.
- Skvělé
- Splnilo očekávání. 0
- Krásné kolo
Skvělé
Skvělé
Jednoduchá montáž i bez návodu
lehké do 10 kg
- Super cena/výkon pro nenáročně jezdce
- Blatníky za tu cenu se nevyplatí. Brzdová trubička vychyluje přední blatník do strany a technik nabídl že jí může svázat páskou
- kvalitní provedení pro základní potřeby
- kotoučové brzy
- dostačujících 8 převodů
- základní vydlice bez možnosti vypnutí pérování
kvalitní základní provedení pro děti zcela dostačující
- Kvalita
gravel
- Kvalitní zpracování
- Promyšlený a zcela funkční design kola
- Nízká váha kola
Lehké kolo od rakouského dodavatele, které se prakticky neliší od kol Woom, avšak za téměř poloviční cenu. Zpracování je velmi kvalitní. Design kola je velmi dobře navržen pro malé dítě. Jednozančně doporučuji. (Konkurenční kola Woom jsou jistě kvalitní, avšak nesmyslně předražená - je vidět, že se jedná pouze o marketing..)
Lehké obratné kolo perfektní odpružení terén krásně vyhladí. Dobrá váha kola.
Vyzkoušeno,najeto cca 5km,syn spokojen,vše se zatím jeví OK.Škoda jen,že má jen jednu přehazovačku,není vhodné do prudkých kopců.
- Perfektní kolo za skvělou cenu
- Skvělá váha, nejlehčí kolo, jaké jsem kdy měl
Zatím jsem stihl pouze pár krátkých vyjížděk, nicméně z kola jsem nadšen. Začínám už raději jezdit mimo asfaltové silnice, kolo je v drobném terénu vynikající. Dříve jsem se mimo asfaltky neodvažoval. Kolo mi přišlo poštou v trochu rozloženém stavu, ale zvládl jsem jej sestavit celkem bez problémů.
Pokud chcete karbonové horské kolo za dobré peníze, tak vřele doporučuji. (červeno černé je nádherné :-))
Koupil jsem v akci -30% takže cena.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »