Nejnovější recenze ze sekce Jízdní kola
- Zatím žádný kolo nepřijelo
- Kecaní o dopravě
Obchod píše dodání 1-2 dny po kompletaci a už je to 6 dnů a fak se mi nechce furt čekat tohle je fakt nepřijemné
- Lehké
- Odpružená vidlice - postavená přímo pro malé prcky
- Kotoučové brzdy
- Pedály s piny
- Možnost instalace stojánku
- Pevné osy - umístění kola je jasně dané a není třeba tak často řešit centrování brzdových třmenů
- Rychloupínák na sedlovce
- Kvalitní směs plášťů
- Zkrátka kolo pro od základu upravené pro dětské proporce a potřeby
- Pouze 9 převodů
Bajk stavěný na míru malým cyklistům. Přizpůsobená je velikost gripů, sedel, geometrie, ale taky konstrukce vzduchové vidlice. Tato pravdu funguje!
Na tomto kole najdou akční děti opravdovou zábavu.
Trošku nevýhodou může být převodový rozsah pouze 9 stupňů. Ale i s tím se dá. Na 20" máme v 7 letech i 67 km v pohodovém tempu.
- Výborné kolo za rozumnou cenu
- přijde mi o nějaké kilo těžší, než se uvádí na eshopu
Výborný kolo za tuhle cenu.
- Lehké a kvalitní dětské kolo.
Krásně se na něm jezdí.
- H
- Lehké, funkčního a krásné kolo.
S kolem jsme moc spokojený
- pohodlné kolo
- cenově dostupné
- velká nabídka příslušenství k dokoupení
- Uvítal bych rovná řídítka
Kolo je pěkné, a cena příznivá.
Pro naučení jízdy na kole dostačující.
Leader Fox Sonora 2 2023
Přidáno: 8. července 2024
(naposledy upraveno 8. července 2024)
Zakoupeno v okolokola.cz
Výhodnou
- teleskopicka sedlovka - ani jsem netusil, jaka je to vyhoda, dokud jsem na kolo nenasedl
- siroke pneu vhodne do terenu
- razeni bez presmykace
- brzdy, co se hned zakousnou
- nutno dokoupit dalsi material pro bezdusovy provoz (mleko, knoty, ...)
hned jsem dostal variantu bez duse, ktera mne prekvapila, jelikoz jsem doted jezdil s dusovym 14 let starym horskym kolem
soucasti kola nejsou naslapy
samozrejmosti je dokoupit minimalne pumpicku na vidlici
Liberty Comfy 2024
Eva Outratová
Přidáno: 7. července 2024
(naposledy upraveno 9. července 2024)
Zakoupeno v AAA Hračkárna
Před rokem jsem spadla z kola a mám umělý ramenní kloub a manžel mě koupil trojkolku tak po roce jezdím na kole sice mám ještě strach ale časem to zvládnu beze strachu přeji vám krásný den s pozdravem Eva Outratová
Výkon/cena
- Lehké, kvalitní kolo, kryt řetězu. Syn si ho hned zamiloval. O kvalitě tohoto kola mluví i to, že se i na bazarech "neohřejí" a jsou rychle pryč.
- Krásné lehké kolo s jednorožcem, vnučka je nadšená
- Kolo jsem kupovala pro vnučku a už se na něm učí jezdit
- Lahky, pekny dizajn, vypracovanie
Chyba papierovy navod aj naradie na zostavenie bicykla. Navod aj naradie dostanem aj k vyrobku za zlomok ceny, ked si ho mam poskladat, toto je zo strany vyrobcu vychcanost aby usetril par drobnych.
Shimano nexus 7 r ide tazko radenie a syn s tym nevie dobre otocit, rozmyslam ze to vratim, neviem ci sa jedna o vlastnost alebo zavadu jedneho kusu. Kedze vyrobca setri na manuale, tak sa nedozviete nic.
Zarucny list Rascal nedava, takze vraj je nositelom zaruky iba obchod kde to kupite, ak by obchod medzitym skrachoval, mate drahy bike bez moznosti uplatnenia si zaruky u vyrobcu, tedo aj problem pri naslednom predaji ak by ste to predalvali este v zaruke, kedze deti rychlo rastu. Za take peniaze co si Rascal uctuje som velmi nespokojny s pristupom vyrobcu a urcite nedoporucujem bike od nich.
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »