Poradna KELLYS Cliff 90 2015

Autor: | Vloženo: 17.06.2015 000 20:14 | Témata: Poradna KELLYS Cliff 90 2015

Jake krosove kolo?

Zdravim, mel bych prosbu s vyberem krosoveho kola- kvalitniho nejlepe s dobrym osazenim xt apod... Pozaduji odpruzenou vidlici (nejlepe vzduchovou pokud je to v teto cenove kategorii mozne), kotoucove brzdy olejove, a lehky chod vhodny na silnice i nezpevnene cesty, byl jsem zhyckany z kola Kellys, dokud mi ho neukradli. Maximalni cena je 20tis. dekuji za radu :)
ps: zamerne to pisu k tomuto kolu nebot se mi libi vzhledove a pokud by bylo kvalitni a stalo za to, tak bych bral tohle

  • Veloservis Pešek a syn

    Veloservis Pešek a syn

    18. června 2015

    Dobrý den Lukáši. Kolo Kellys Cliff 90 sice neplní požadavky na vzduchovou vidlici a řazení Shimano XT, zde bych Vám mohl nabídnout model Phanatic 70 2014, který je sice dva tisíce přes Váš limit, ale splní všechny Vaše požadavky. Odkaz na toto kolo je http://www.kola-cykloshop.cz.... Kellys Cliff 90 je nižší modelová řada, která poslouží dobře ve Vámi zmíněných podmínkách, ale po technické stránce se jedná o kolo se základnějšími komponenty - vidlice se systémem olej/pružina, řazení kategorie Altus. Phanatic 70 bude zejména lehčí a komfortnější díky právě lepším řadám komponentů. Pokud máte zájem, oba tyto typy kol máme na prodejně vystavené, můžete se na ně přijet podívat a samozřejmě si je ozkoušet a nejlépe tak porovnat rozdíly.

    Přejeme hezký den

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.