Author STRATOS 2010
Trekingové kolo - Author - trekkingová/crossová - pánská - 24 Crossové kolo Author Stratos 2010 Krosová kola představují multifunkční sportovně koncipované modely, určené pro jízdu po přírodních stezkách i veřejných komunikacích. Krosy... více »
od 7 800 Kč
4% | (1) | |
8% | (2) |
Doporučení od zákazníků
Všechny recenze Author STRATOS 2010
- Lehké kolo pro využití jak na silnici, tak v terénu.
- Velmi pěkný vzhled.
- Pohodlné řízení (vč. přehazování a brždění).
- Přední odpružená vydlice efektivně vyrovnává nerovnosti terénu a umožňuje pohodlnou jízdu. Její uzamykatelnost je velkou výhodou.
- Návod k obsluze a sestavení kola.
Kolo jsem si vybral zejm. pro svou univerzálnost v terénu, design a výhodnou cenu. Rám kola je lehký a pevný. Doporučuji ho cyklistům, kteří nejezdí jen po silnici a chějí kolo využívat po celý rok. Musím ale upozornit, že kolo vlastním jen krátkou dobu a přesnější recenzi nemohu nyní poskytnou.
- bytelná konstrukce
- vhodný do města i do lesa
- uzamykatelná přední vidlice
- duralový rám
Univerzální kolo, na kterém se dá vyjet do města i do lesa, do zpevněných i nezpevněných terénů. Měla jsem starší model snad z roku 2001 a ten ještě neměl uzamykatelnou přední vidlici. Stratose 2010 dostal pod stromeček můj zeť. Váží 115 kilo a nemá s ježdění na kole problém, protože konstrukce (rám) je bytelná. Cením si toho že rám je duralový. Kolo tedy využije a ocení hlavně cyklista který jezdí celoročně, i v zimě. Soli a posypové materiály jsou agresivní, proto už bych nechtěla kolo s hliníkovým rámem který brzy odejde. Jedině "ocelák". Cena je přijatelná, a přiměřená kvalitě. Pokud najezdíte více jak 3 000 km ročně, počítejte s tím že budete muset brzy vyměnit kazetu a řetěz. Ale vzhledem k materiálům střední kvality to nebude investice nikterak závratná.
Zobrazuji 1 - 4 ze 4 recenzí